Ricru.com bij opening van Euronext

De gongceremonie

Iedere ochtend luidt een gast bij de Euronext om 09.00 uur de gong om de beurshandel officieel te openen. Het openen van de handelsdag vindt plaats door (inter)nationale prominente gasten die de beurs daarvoor persoonlijk benadert. Inmiddels is de markt geopend door ministers, staatssecretarissen, captains of industry, ambassadeurs van charitatieve instellingen en door vele andere vooraanstaande personen en organisaties.

Op woensdag 21 september mocht onze CEO, Michael Rijken, namens Ricru.com aanwezig zijn bij de opening van de Euronext in Amsterdam.

Gouverneur Bovens, commissaris van de koning Limburg, opende op deze dag met de gongslag de handelsdag op de Beurs te Amsterdam. De gouverneur vestigde hierbij de aandacht op Brightlands, de familienaam van de vier campussen in Limburg.

De nieuwste campus, de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, werd onlangs geopend door Z.K.H. Prins Constantijn en minister Henk Kamp van Economische Zaken. Deze campus kent een vliegende start met KPN, Conclusion, Accenture, the Bank of New York Mellon, het CBS en natuurlijk Ricru.com

  • author's avatar

    Door: Mark

    Growth Marketeer bij Ricru.com

    Ricru.com is exclusief toegankelijk voor directeuren, corporate recruiters, hrm-ers enerzijds en anderzijds de recruitment community in Nederland en België. Je gaat als werkgever nog slimmer en vooral makkelijker recruiten.

    Het is een online recruitment marketplace met reviews over de branche. Waarbij jij de regie hebt over het recruitment proces, al je werving- en selectieactiviteiten centraal beheert, sneller de beste kandidaat vindt en vooraf zelf de bemiddelingsfee bepaalt.

  • author's avatar

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *